Mali osvrt na 2019. godinu jer iskreno verujemo da u Novu 2020. godinu ulazite sa stilom i ličnim pečatom. #kalemegdanskaterasa #dekoracijavencanjaatelier i #efekti_za_svadbe De Marko se brinu za veseli izraz lica vas i vaših zvanica!

Restoran Kalemegdanska terasa se nalazi u najlepšem delu Beograda, na Kalemegdanu, potpuno uklopljen u ambijent tvrđave. Malo je velikih naroda koji na Kalemegdanu neće naći svoje tragove, nakon nebrojenih bitaka, rušenja i obnova, od rimskog Singidunuma do moćne  Otomanske kapije Balkana. Između dva svetska rata dobija današnji izgled i namenu: promenadu, vojni muzej, umetnički paviljon, zološki vrt i najlepšu terasu u gradu – Kalemegdansku terasu!

Svako #venčanje ima svoju jedinstvenu priču, svaki par kreira svoj savršeni dan po sebi i čini da dva naizgled različita bića postanu jedno, čineći sve da  budu drugačiji, autentični i jedinstveni.

#efekti_za_svadbe De Marko  i #dekoracija_vencanja_atelier tome i služe da naprave razliku između glamuroznog, posebnog i jednostavnog! Naš tim sluša vaše želje i veoma uspešno ih realizuje, odgovorno, ažurno i profesionalno!

https://www.facebook.com/RasvetaZaSvadbeZurke/

http://SUVI LED DE MARKO @efekti_za_svadbe

KONTAKT TELEFON: +381 63 77 20 662 ( Viber – Whats App)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.